​Eksisteret
​siden 1994​

Overholder altid aftaler​

​Autoriseret
​kloakmeter​​

Renovering af badeværelse efter dine ønsker​

Søger du et velrenommeret og professionelt firma til renovering af badeværelse i Maribo, Nykøbing Falster eller Sakskøbing, kan du med fordel kontakte os hos Murermester V. Hansen.

Vi er autoriseret kloakmester, så går du med drømme om en gennemgribende renovering af dit badeværelse, er vi i stand til at levere arbejdskraft, der sikrer dig det ønskede resultat. Vi har stor erfaring med renovering af badeværelser, hvorfor du er i trygge hænder hos os.

Masser af gode ideer til renovering af badeværelse

Har du planer om, at der skal ske noget nyt med det gamle badeværelse, er vi altid klar med masser af gode ideer. Vi har udført renovering af badeværelser i rigtig mange private hjem, som har trængt til forandring med et nyt og opdateret badeværelse i god kvalitet. Vi tilbyder blandt andet:

  • Renovering af badeværelse
  • Nyt badeværelse
  • Flisebelægning og klinker
  • Ny brusekabine

Har du andre ønsker til, hvad der skal laves, fungerer vi som sparringspartner, så du får en løsning, du kan se dig selv i. Vi hjælper dig med at realisere dine drømme om et lækkert, nyt og indbydende badeværelse i de bedste materialer. Gennem stor faglighed kan vi tilbyde dig en grundig renovering af dit badeværelse eller at bygge et helt nyt. Hos os er der mange muligheder.

Solid erfaring og høj kvalitet

Vores mål er altid at levere et perfekt resultat, når vi udfører en opgave. Vi har stor erfaring, da vi siden 1994 har bygget og renoveret badeværelser i mange danske hjem.

Vores solide erfaring bidrager til den høje kvalitet, som altid er vores mål at leve op til. Vi overholder altid vores aftaler og leverer til aftalt tid. At indfri dine boligdrømme er det, der driver vores virksomhed, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

Indhent tilbud på nyt badeværelse

Har du brug for professionel hjælp til renovering af badeværelse? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 25 41 98

eller skriv til  vagnhansenaps@gmail.com.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du brug for at få muret, så er du kommet til det rette sted. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

​Murermester V. Hansen ApS

Guldborgvej 28
​4891 Tor​eby L.​

​Kontaktoplysninger

Email: vagnhansenaps@gmail.com

​Tlf.: ​+45 20 25 41 98

CVR: 25588428