​Eksisteret
​siden 1994​

Overholder altid aftaler​

​Autoriseret
​kloakmeter​​

Kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester

​Skal du have udført professionelt kloakarbejde, og bor du i Sakskøbing, Nykøbing Falster eller Maribo, kan vi hos Murermester V. Hansen hjælpe dig.

Vi er autoriseret kloakmester og udfører blandt andet:

  • Tilslutning til offentlige kloakanlæg
  • Reparation af kloaker
  • Nedsivning
  • Minirensningsanlæg
  • TV-inspektion og meget andet

Vi leverer høj kvalitet hver eneste gang, for vi lever af tilfredse kunder, som får indfriet deres forventninger. Derfor kan du trygt bestille kloakarbejde hos os.

Vi har udført kloakarbejde siden 1994

Vi har siden 1994 hjulpet mange husejere med deres kloakarbejde. Vores arbejde er et præcisionsarbejde, som kræver viden, teknisk snilde og kompetencer inden for faget. Vi har set det meste og kan derfor hjælpe til med alt, hvad du har behov for inden for kloakarbejde.​

Vi er et erfarent kloakfirma, som leverer et højt serviceniveau og altid møder dig med et smil. Vi er udadvendte og nærværende, da det ligger os meget på sinde at skabe et godt kundeforhold, som giver dig tryghed. Derfor går vi også meget op i at overholde vores aftaler vedrørende udført arbejde og tidspunkt for det færdige resultat.​

Din lokale kloakmester på Lolland

Har du mistanke om brud eller utætheder i rør eller kloakledninger, kan vi hjælpe med at tilse dit kloaksystem og rør. Vi tilbyder inden for kloakarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi vejleder og rådgiver gerne, hvis du har brug for ekspert i forbindelse med valg af materialer.

Indhent tilbud på kloakarbejde

Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller små. Vi er til for at løse dine opgaver, og vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på kloakarbejde. Du skal bare ringe til os på telefon 20 25 41 98 eller skriv til vagnhansenaps@gmail.com for et godt tilbud på dit projekt!

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du brug for at få muret, så er du kommet til det rette sted. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresseoplysninger

​Murermester V. Hansen ApS

Guldborgvej 28
​4891 Tor​eby L.​

​Kontaktoplysninger

Email: vagnhansenaps@gmail.com

​Tlf.: ​+45 20 25 41 98

CVR: 25588428